3D Talo Finland Oy

31.10.2017

Virtuaalitodellisuuden sisältöjä rakennus- ja koneteollisuuden tarpeisiin tuottava 3D Talo Finland Oy on TMR Investin omistuskohde. Kuopiolaisella yhtiöllä on hyvä kasvupotentiaali.

3D Talo tuottaa korkeatasoisia ohjelmistoja ja palveluita virtuaalitodellisuusteknologian valjastamiseksi hyötykäyttöön. Yhtiö tarjoaa myös erilaisten ympäristöjen laserkeilausta, fotogrammetriaa ja 360-kuvausta. Yhtiön tekniikoiden avulla rakennetaan kokonaan uusia maailmoja.

Yhtiö on tehnyt menestyksekästä yhteistyötä muun muassa rakennusteollisuuden, kaivosteollisuuden, tehdassuunnittelun, teollisen muotoilun, kuntoutuksen ja markkinoinnin parissa.

http://3dtalo.fi/

 • TLD Registry Ltd

  TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

  Lue lisää

 • Asunnot / kiinteistöt

  TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

  Lue lisää

 • Ropo Capital

  TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

  Lue lisää