Method Makia Oy

31.10.2017

Hyvään oloon ja terveyteen keskittyvän Method Makian palveluvalikoimaan kuuluvat kehon omaa painoa hyödyntävä treeniohjelmisto sekä laihduttavat ja parantavat LCHF-ruokavaliot. TMR Invest on ollut yhtiön osakkaan maaliskuusta 2017 lähtien.

Method makia training on nousujohteinen metodi, joka johtaa uskomattoman toimivaan ja voimakkaaseen kehoon. Sen idea on oman kehon käyttäminen mahdollisimman monipuolisesti, mikä tarkoittaa aina sekä voiman että liikkuvuuden kehittämistä. Näin syntyy ennennäkemätön kehonhallinta.

Järjestelmä sisältää esisäädetyt lähtötasot, joista voi valita itse sopivimman. Vaihtoehtoisesti voit tehdä lähtötasotestin, joka kartoittaa kehosi voimatasot 20:ssä eri kategoriassa ja valmistaa sinulle uniikin harjoitusohjelman. Sinulle koostetaan henkilökohtainen harjoitusohjelma, joka mukautuu jatkuvasti kehitykseesi. Kun sinä kehityt, myös ohjelma kehityy vastaamaan tasoasi. Saat jokaiseen harjoitukseen tarkan algoritmin mukaan laaditut harjoitukset.

https://methodmakia.com/

 • TLD Registry Ltd

  TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

  Lue lisää

 • Asunnot / kiinteistöt

  TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

  Lue lisää

 • Ropo Capital

  TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

  Lue lisää