Ropo Capital

31.10.2017

TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys, joka kilpailee markkinoilla teknologisena edelläkävijänä. Yhtiön toimintamalli pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Yli 8 000 yritystä Suomessa käyttää aktiivisesti yhtiön palveluja.

Ropo Capital työllistää n. 145 talouden ammattilaista. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto ylittää 40 miljoonaa euroa.

www.ropocapital.fi

 • TLD Registry Ltd

  TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

  Lue lisää

 • Asunnot / kiinteistöt

  TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

  Lue lisää

 • 3D Talo Finland Oy

  Virtuaalitodellisuuden sisältöjä rakennus- ja koneteollisuuden tarpeisiin tuottava 3D Talo Finland Oy on TMR Investin omistuskohde. Kuopiolaisella yhtiöllä on hyvä kasvupotentiaali.

  Lue lisää