TLD Registry Ltd

31.10.2017

TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

TLD Registryn liiketoiminta perustuu kiinankielisten domain-päätteiden myyntiin. Kiinassa rekisteröidään joka päivä 100 000 domain-nimeä, ja yhtiön laskelmien mukaan liikevaihtopotentiaali on minimissäänkin miljoonien tai kymmenien miljoonien bisneksestä. Käytännössä TLD Registry tekee sopimuksia sekä Kiinassa että Kiinan ulkopuolella toimivien domain-päätteiden jälleenmyyjien kanssa.

LD Registry on ensimmäinen startup-yritys, jolle on myönnetty kiinankielisten domain-päätteiden myynnin mahdollistava toimilupa.

TMR Invest on ollut TLD Registryn osakkaana vuodesta 2015 lähtien.
Omistusosuus vuonna 2017 on yli 10 %.

https://internetregistry.info/

 • Asunnot / kiinteistöt

  TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

  Lue lisää

 • Ropo Capital

  TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

  Lue lisää

 • 3D Talo Finland Oy

  Virtuaalitodellisuuden sisältöjä rakennus- ja koneteollisuuden tarpeisiin tuottava 3D Talo Finland Oy on TMR Investin omistuskohde. Kuopiolaisella yhtiöllä on hyvä kasvupotentiaali.

  Lue lisää