TrainMe

31.10.2017

TMR Invest on espanjalaisen TrainMe -hyvinvointi- ja urheiluvalmennusyhtiön perustajaosakas. Yhtiön asiakkaana treenaa mm. suomalainen ratakelaaja Leo-Pekka Tähti.

TrainMe -hyvinvointi- ja urheiluvalmennusyhtiön palveluihin sisältyy mm. henkilökohtaisten treeniohjelmien tekeminen, fysiikkavalmennus ja kuntouttaminen. Yhtiön asiakkaina on kilpaurheilijoita, mutta myös muita terveellisistä elämäntavoista ja aktiiviurheilusta kiinnostuneita.

http://trainmestudio.es/en/

 • TLD Registry Ltd

  TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

  Lue lisää

 • Asunnot / kiinteistöt

  TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

  Lue lisää

 • Ropo Capital

  TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

  Lue lisää