TMR Invest beach volleyn Suomen mestarin Jyrki Nurmisen nimisponsoriksi

1.11.2017

Beach volleyn moninkertainen Suomen mestari ja kansainvälisissäkin turnauksissa menestynyt Jyrki Nurminen pelaa jatkossa Team TMR Investin nimissä. TMR on Nurmisen nimisponsori ja tukee tähtipelaajan matkaa maailman kärkeen.  

27-vuotias ja 188-senttinen Jyrki Nurminen on yksi Suomen menestyneimmistä beach volley -pelaajista. Miehellä on seitsemän SM-mitalia, maajoukkuekokemusta ja palkintosijoja myös kansainvälisistä turnauksista. Viime kaudella Nurminen teki suomalaishistoriaa lunastaessaan silloisen parinsa Pekka Piipon kanssa ensimmäisenä suomalaisena mieskaksikkona paikan EM-kisakentille Latviassa.

EM-kisoissa on tarkoitus näkyä myös jatkossa – Nurminen haluaa nostaa Suomen beach volley -miehet samalle vahvalle tasolle, missä naiset ovat pelanneet jo useampia vuosia.

– Tavoitteena on vahvistaa jalansijaa kansainvälisillä kentillä, kerätä ranking-pisteitä ja palkintosijoja maailmankiertueella. Haemme pääsarjapaikkoja maailmankiertueen turnauksissa, se on kova tavoite. Tottakai myös menestys Suomessa on tärkeää. Kolmatta perättäistä Suomen mestaruutta lähdetään tavoittelemaan, Nurminen listaa.

– Haaveena siintää myös vuoden 2020 olympialaiset, jonne riittävällä kansainvälisellä menestyksellä on vielä mahdollisuus, Nurminen jatkaa.

TMR Investin ja Jyrki Nurmisen sopimus on kolmivuotinen ja sisältää kahden vuoden jatko-option.

– Jyrki on loistava pelaaja, jolla on erinomaiset menestysedellytykset myös kansainvälisillä kentillä. Minulle sponsorointi on luonteva jatkumo omalle lajitaustalle, jota löytyy sekä beach volleysta että lentopallosta, mutta vielä vahvemmin taustalla vaikuttaa halu olla mukana mahdollistamassa suomalaisurheilijoiden menestystä maailmalla, TMR Investin perustajayrittäjä Tuomo Rissanen kertoo.

Suomen parhaat vastakkain

Tulevalla kaudella Nurmisen parina pelaa 21-vuotias nuori lupaus Santeri Siren. Siren on valittu mm. beach volley miesjunioriksi vuonna 2016 ja saavutuksista löytyy myös nuorten olympialaisten 4. sija vuodelta 2014. Nurmisen ja Sirenin muodostama kaksikko on mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta.

Parinvaihdon myötä aiemmin kaksikkona pelanneet Suomen mestarit Nurminen ja Pekka Piippo nähdään verkon vastakkaisilla puolilla.

– Pekka tulee varmasti olemaan uuden parinsa kanssa kovin kilpakumppani Suomessa. Toisaalta tulemme myös treenaamaan heidän kanssaan ja yhdessä tavoitellaan kansainvälistä menestystä eli kovasta vastuksesta saadaan myös tärkeä sparraaja ja harjoitusvastus, Nurminen avaa kauden 2018 näkymiä.

Team TMR Investin kuulumisia voi seurata sosiaalisessa mediassa:
facebook.com/tmrinvestoy

 • Team TMR Investillä loistava kausi

  Jyrki Nurmiselle kolmas perättäinen beach volleyn Suomen mestaruus, TMR-Investin tuki mahdollisti menestyksekkään ulkomaan kiertueen Kausi 2018 toi beach volley –pelaaja Jyrki Nurmiselle, 27, kaksi isoa muutosta. Kahtena edellisenä kesänä Pekka Piipon kanssa Suomen mestaruuden voittanut Nurminen vaihtoi peliparia; kaveriksi valikoitui nuori lahjakas Santeri Siren, 22. Toinen iso muutos oli TMR-Investin saaminen pääsponsoriksi pitkällä 3+2-vuotisella sopimuksella.…

  Lue lisää

 • TMR Invest tukemaan Nord Grip Oy:n kasvua

  Nord Grip Oy ja TMR Invest Oy ovat solmineet sopimuksen jonka myötä TMR Invest nousee Nord Gripin merkittäväksi osakkaaksi. Nord Grip toimii maahantuojana ProFormancen jääkiekkomailavahoille. [caption id="attachment_83" align="alignnone" width="300"] ProFormance jääkiekkomailavahat[/caption] Nord Gripin toimitusjohtaja Joonatan Sirviö kommentoi vahoja: "Vihdoinkin olemme saaneet Pohjois-Amerikasta Suomeen toimivan lätkävahan, jonka kysyntä ja ammattilaisten tyytyväisyys tuotteeseen on yllättänyt koko meidän tiimin! Olen…

  Lue lisää

 • TMR Invest Oy LEKA Volleyn pääyhteistyökumppaniksi

  TMR Invest on kuopiolainen sijoitusyhtiö, jonka liiketoiminta jakautuu yritysrahoitukseen, varallisuusvalmennukseen, sijoitusneuvontaan ja it-konsultointiin. [caption id="" align="alignnone" width="724"] Tuomo Rissanen ja Kimberly Hoppes[/caption] Yrityksen taustalta löytyy myös vahvan lentopallotaustan omaava Tuomo Rissanen. - Lentopallo on aina ollut lähellä sydäntä, niin on todella hienoa olla mukana tukemassa paikallista huippuseuraa. Toivotan joukkueelle onnea ja menestystä niin tälle kuin tulevillekin…

  Lue lisää