TMR Invest tukemaan Nord Grip Oy:n kasvua

24.11.2017

Nord Grip Oy ja TMR Invest Oy ovat solmineet sopimuksen jonka myötä TMR Invest nousee Nord Gripin merkittäväksi osakkaaksi.

Nord Grip toimii maahantuojana ProFormancen jääkiekkomailavahoille.

ProFormance jääkiekkomailavahat

Nord Gripin toimitusjohtaja Joonatan Sirviö kommentoi vahoja:

”Vihdoinkin olemme saaneet Pohjois-Amerikasta Suomeen toimivan lätkävahan, jonka kysyntä ja ammattilaisten tyytyväisyys tuotteeseen on yllättänyt koko meidän tiimin!

Olen iloinen, että olemme saaneen Suomeen asti jotain uutta ja pidemmälle viedyn tuotteen kiekkoilu sektorille. Vahan ominaisuuksiin kuuluu jään- ja lumeneston lisäksi se, että lavan pito kiekkoon pysyy hyvänä ja tarvittaessa pitoa voi jopa lisätä!

Nyt meillä on pitkän odotuksen jälkeen ammattilaistuote ja vielä sellaiseen hintaan, että saadaan se käyttöön myös junioriharrastajille.

Meillä on huippu tiimi kasassa ja jo nyt näyttää siltä, että olemme tekemässä jotakin suurta! Ei muuta kun erkkaa lapaan ja welcome to the next level!”

TMR Investin omistaja ja toimitusjohtaja Tuomo Rissanen on tyytyväinen tehtyyn sopimukseen.

”On hienoa päästä työskentelemään innokkaan ja motivoituneen tiimin kanssa. Erityisen mielenkiintoisen tästä konseptista tekee se, että Nord Gripillä on hallussaan sopimus, jonka myötä meillä on yksinoikeus vahoihin ja muihin tuotteisiin, ei pelkästään Pohjoismaissa, vaan myös Venäjällä.

Tuotteiden lanseeraus etenee Suomessa suunnitellusti ja useat jääkiekkoilun erikoisliikkeet ovat jo ottaneet meidän tuotteet valikoimiinsa ja parhaillaan meillä on hyvät neuvottelut käynnissä suurempien urheiluvälineketjujen kanssa. Tämän lisäksi tänään Black Fridayn kunniaksi avasimme oman verkkokaupan.

Valmistajan kanssa tekemämme sopimus mahdollistaa myös sen, että voimme rakentaa tuotteelle oman brändin, joka tekee projektista entistä mielenkiintoisemman.”

Myös Joonatan Sirviö on innoissaan siitä, että Nord Grip saa lisää voimaa tiimiin: ”On hienoa saada TMR Investin kaltainen yritys mukaan joukkueeseen. TMR Invest ei tuo tullessaan pelkästään lisää pääomaa, vaan myös vahvan näkemyksen ja ammattitaidon yrityksen eteenpäin viemiseen.”

Joonatan kävi viemässä tuotteita Intersportiin

 • Team TMR Investillä loistava kausi

  Jyrki Nurmiselle kolmas perättäinen beach volleyn Suomen mestaruus, TMR-Investin tuki mahdollisti menestyksekkään ulkomaan kiertueen Kausi 2018 toi beach volley –pelaaja Jyrki Nurmiselle, 27, kaksi isoa muutosta. Kahtena edellisenä kesänä Pekka Piipon kanssa Suomen mestaruuden voittanut Nurminen vaihtoi peliparia; kaveriksi valikoitui nuori lahjakas Santeri Siren, 22. Toinen iso muutos oli TMR-Investin saaminen pääsponsoriksi pitkällä 3+2-vuotisella sopimuksella.…

  Lue lisää

 • TMR Invest beach volleyn Suomen mestarin Jyrki Nurmisen nimisponsoriksi

  Beach volleyn moninkertainen Suomen mestari ja kansainvälisissäkin turnauksissa menestynyt Jyrki Nurminen pelaa jatkossa Team TMR Investin nimissä. TMR on Nurmisen nimisponsori ja tukee tähtipelaajan matkaa maailman kärkeen.   27-vuotias ja 188-senttinen Jyrki Nurminen on yksi Suomen menestyneimmistä beach volley -pelaajista. Miehellä on seitsemän SM-mitalia, maajoukkuekokemusta ja palkintosijoja myös kansainvälisistä turnauksista. Viime kaudella Nurminen teki suomalaishistoriaa…

  Lue lisää

 • TMR Invest Oy LEKA Volleyn pääyhteistyökumppaniksi

  TMR Invest on kuopiolainen sijoitusyhtiö, jonka liiketoiminta jakautuu yritysrahoitukseen, varallisuusvalmennukseen, sijoitusneuvontaan ja it-konsultointiin. [caption id="" align="alignnone" width="724"] Tuomo Rissanen ja Kimberly Hoppes[/caption] Yrityksen taustalta löytyy myös vahvan lentopallotaustan omaava Tuomo Rissanen. - Lentopallo on aina ollut lähellä sydäntä, niin on todella hienoa olla mukana tukemassa paikallista huippuseuraa. Toivotan joukkueelle onnea ja menestystä niin tälle kuin tulevillekin…

  Lue lisää